Căutare MDM

Buletin

probleme cu motorul

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27423 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu motorul
Prietene, mașina are o mică defecțiune, dar scoate fum din țeava de eșapament și este foarte accelerată. Fumul miroase mult a benzină și, așa cum mi-ai mai spus, am testat conectorii injectoarelor și tot cablul negativ rămâne aprins permanent, iar tot cablul pozitiv clipește. Este normal ca și cablul negativ să rămână aprins? Se pare că scoate multă benzină. De unde știu dacă injectoarele sunt deteriorate sau altceva?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27439 prin manual-mecanic
Trebuie să pui dioda, în conectorul injectorului un pol pe pozitiv și celălalt pe negativ, astfel încât să verifici pulsul nu unul mai întâi și celălalt după aceea ci, ca dioda să fie conectată ca și cum ar fi un injector, acum dacă este mult fum de combustibil ar putea fi de la senzorul de temperatură, senzorul de oxigen, regulatorul de presiune, pompa de combustibil, dar pune dioda cum ți-am spus să vezi cum clipește și vezi ce face.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27487 prin manual-mecanic
Desigur, prietene!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27491 prin manual-mecanic
Trebuie să faci un test de etanșeitate la cilindru și așa vei ști dacă există o problemă cu o supapă sau cu garnitura chiulasei.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 zile #27506 prin manual-mecanic
Prietene, mașina este foarte accelerată și acum merge lin dar foarte accelerat și scapă mult fum de benzină, lăsând cele patru lumânări negre, dar asta s-a întâmplat de când am scos senzorul care era prins la țeava de eșapament. Cred că este senzorul de oxigen, dar acum l-am instalat și nimic. Nu știu dacă ar putea fi asta.