Căutare MDM

Buletin

probleme cu motorul

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27333 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu motorul
Verifică bobina de aprindere sau încearcă una. Am avut un Euco Espor și avea genul ăsta de defect și bobina era!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27338 prin manual-mecanic
Prietene, am schimbat deja cablurile și bujia și rămâne la fel, dar se pare că injectorul numărul unu nu funcționează, îl deconectez și îl reconectez, se pare că nu trimite, dar îl deconectez pe 2 și începe să cedeze mai mult ca la 3 și 4, unul este singurul care nu trimite, dar nici injectorul nu este, am încercat cu altul să văd și rămâne la fel și cum spui tu unde este siguranța pe care o menționezi pentru că am dus-o în trei locuri și îmi spun la fel unde merge conectorul, nu trimite semnal la scaner.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27372 prin manual-mecanic
Prietene, încearcă cu o diodă conectată la conectorul injectorului să vezi dacă clipește, dacă rămâne permanent stinsă sau aprinsă, injectorul nu se blochează, dacă rămâne așa, fă o punte în cablul de masă al injectorului cu masa de la numărul 4 să vezi cum funcționează, ai grijă ledurile se aprind doar într-o singură direcție, adică au pozitiv și negativ, nu contează în ce direcție îl conectezi. Mi s-a întâmplat la un Ford Fiesta să fie semnalul saturat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27402 prin manual-mecanic
Problema ta ar putea fi mecanică. Ar trebui să o duci la un mecanic pentru ca acesta să poată injecta aer în motor la presiunea corectă conform ordinii de aprindere și în punctul mort superior, în faza de compresie, la aproximativ 100 psi. De asemenea, acesta va verifica dacă există scurgeri interne. Mecanicul tău îți va oferi rezultatele. Dacă există scurgeri din cauza supapelor, va trebui să deschizi motorul pentru a le repara. Dacă nu există anomalii, ar trebui să îl verifice cu un vacuometru pentru a detecta aspirația la admisie, deteriorarea supapelor etc. Cu aceste două teste, vei putea determina ce are motorul. Este ca și cum ai efectua o diagnosticare amănunțită a motorului. Sper că aceste informații îți sunt utile.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27403 prin manual-mecanic
Prietene, am încercat deja cu testerul, se aprinde și se oprește, funcționează bine. Se poate să nu pot pune aici videoclipul cu defecțiunea ca să o poată verifica și am dus-o la mecanic și nu mi-a dat un răspuns, habar n-are care ar putea fi defectul, nu este întotdeauna, uneori dispare.