Căutare MDM

Buletin

Probleme cu Mazda Allegro din 1995

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27079 prin manual-mecanic
Probleme cu Mazda Allegro din 1995. Publicat de manual-mecanica
Salutări cordiale.
Am cumpărat o mașină Mazda Allegro din 1995 acum 3 luni și când m-am dus să o fac să verific, nu a trecut de sincronizare sau de inspecția de gaze. Am dus-o la un service de ungeri și mi-au spus să cumpăr curele, fire și bujii, apoi mi-au spus că senzorul MAF este defect, înainte nu apărea pe scaner, acum apare după spălarea injectoarelor... Am scos-o de acolo și am dus-o la un mecanic și au coborât și au dezvelit chiulasa și acum spun că a fost reparată. A, dacă cineva m-ar putea ajuta sau îndruma, aș aprecia. În câteva cuvinte, unul spune că este senzorul și celălalt spune că este motorul???

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27087 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu Mazda Allegro din 1995
Dacă este un senzor, se va aprinde martorul luminos de verificare. Dacă este un motor, măsoară compresia și ar trebui să fie diferită în cilindri sau aceeași în toți, dar foarte mică. Asta va lămuri îndoiala.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27143 prin manual-mecanic
Mulțumesc, Kikecmec, pentru ajutor. Compresia este bună și nu se aprinde nicio lumină. Mașina este încă în service. Nu știu ce altceva să fac. :(

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27150 prin manual-mecanic
Prietene, ar putea fi MAF-ul, dar ar trebui să fii sigur...
ar trebui să pui un osciloscop și să citești tensiunile la
turații mari și mici.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27161 prin manual-mecanic
Fredy, mulțumesc mult. Uite, să-ți spun că s-a conectat scanerul și nu a arătat nicio eroare, iar când au schimbat bujiile și au spălat injectoarele, s-a conectat din nou scanerul și a raportat o defecțiune la MAF... astăzi a fost dusă înapoi la benzinărie și după ce s-a schimbat chiulasa și asta s-a înrăutățit, s-au ridicat parametrii, benzina merge direct la 250, mașina nu ține, se blochează. Mâine o să o scanez din nou să văd dacă iese senzorul, dar când îl pun și îl deconectez, arată că funcționează, Mazda Allegro din 1995 nu-mi arată niciun bec sau ceva, ce fac? Cum pot fi sigur că e senzorul, nu vreau să mai pierd bani! Mulțumesc mult pentru ajutor.