Căutare MDM

Buletin

Chevrolet Optra mă scoate din minți

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27115 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Chevrolet Optra mă scoate din minți
Salut Jotaele, ai făcut testul cu scanerul pentru a monitoriza senzorii în timp ce vehiculul rulează? În acest fel, poți observa comportamentul lor în timp ce funcționează. Dacă are o opțiune de înregistrare și reprezentare grafică (de exemplu, software-ul ScanTool), erorile de aprindere ar putea fi cauzate de o hartă defectuoasă la anumite viteze, precum și de un senzor de temperatură defect. Dacă poți, fă testul și spune-ne dacă găsești ceva sau dacă ai întrebări despre intervalele de funcționare. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27116 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Chevrolet Optra mă scoate din minți
Verificați cablajul ECU, are multe defecte diferite, se poate ca informațiile care vin de la senzori să nu fie corecte sau ieșirea către actuatoare, măsurați bine senzorii înainte de a-i schimba, verificați conexiunile la masă și tensiunile de referință și cele măsurate efectiv, apoi comparați datele cu un program de diagnosticare, dacă citirile sunt corecte, va trebui să revizuiți întregul circuit în detaliu, nu vă grăbiți să schimbați senzorii doar degeaba.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27130 prin manual-mecanic
Referitor la întrebarea ta, aș înclina spre MAP, încearcă altul, ia-ți o mașină și fă modificarea pentru a testa, la vehiculele cu debitmetru produce acel simptom pe care l-ai menționat și debitmetrul este de vină.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27131 prin manual-mecanic
Cu cele mai bune urări.
Dacă îmi permiteți să-mi dau cu părerea, cred că dacă scanerul nu mai raportează niciun cod de eroare și martorul de verificare a motorului nu se aprinde, nu mai este o problemă cu senzorul. Aș opta pentru verificarea circuitului de combustibil, începând cu pompa de combustibil. Este posibil să se defecteze sau, eventual, regulatorul de presiune. Recomand efectuarea testelor cu un manometru. Sper că vă ajută.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27134 prin manual-mecanic
Salut, dacă se poate, încearcă să iei o galerie de admisie (la Aveo, unele modele au fost demontate din interior) și la celălalt, încearcă fără catalizator. La unul dintre alea, este înfundat și se blochează pentru că gazele nu ies. Încearcă și mult succes.