Căutare MDM

Buletin

Chevrolet Optra mă scoate din minți

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #27185 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Chevrolet Optra mă scoate din minți
Hei prietene
, așa cum descrii tu, acestea sunt simptome că procesorul nu funcționează corect. Am vrut doar să verific dacă ai șlefuit și verificat deja bornele de masă ale procesorului
pentru a exclude această defecțiune, deoarece mi s-a întâmplat să arate bine aparent, dar să se defecteze.
Lasă-mă să verific datele automate. Valorile senzorilor sunt acolo și ți le voi trimite ca să poți verifica masa direct pe cablajul procesorului, astfel încât cei 12 volți să ajungă la el.
Mult succes și vom rămâne în contact.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #27187 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Chevrolet Optra mă scoate din minți
senzorul de accelerație dacă are unul, dacă nu este ECM-ul

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #27204 prin manual-mecanic
Probabil că fulia arborelui cotit este poziționată greșit.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #27213 prin manual-mecanic
Dacă ați făcut deja toate testele relevante, mergeți direct la computerul mașinii. Este posibil să se defecteze și să provoace defecțiuni la mașină.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27255 prin manual-mecanic
PRIETENI, ASTĂZI AM RIDICAT O GREUTATE MARE DE PE BUCĂȚILE MELE. AM GĂSIT SOLUȚIA LA PROBLEMĂ!!! ȘI APROAPE, APRECIEZ GRIJA ȘI ÎNCURAJAREA DUMNEAVOASTRĂ DE A MĂ AJUTA SĂ REPAR MAȘINA, ACUM VĂ SPUN CĂ AM FĂCUT-O, MAȘINA A TRECUT PRIN 3 GARAJELE ANTERIOARE ȘI AU SCHIMBAT CHIAR INELE, METALELE ȘI APROAPE AU REGLAT-O PE SCURT... SINGURUL LUCRU PE CARE TREBUIA SĂ-L ÎNCERC ERA POMPA DE COMBUSTIBIL ȘI, DIN CUM MANOMETRUL ERA DEFECT, NU AM PUTUT MĂSURA PRESIUNEA ȘI AM DECIDIT SĂ DEMONTEZ POMPA (UNDE M-AU OFERT CA ALTERNATIVĂ ÎN RĂSPUNSURILE LOR) ȘI AM FOST ENORM SURPRINS SĂ VĂD CĂ IAZUL AVEA NISIP ȘI PIETRIȘE ȘI CEL PUȚIN 2 KILOGROME DE NISIP, AM CURĂȚAT IAZUL ȘI AM SCHIMBAT POMPA ȘI, ÎN SFÂRȘIT, COȘMARUL A FOST REZOLVAT.