Căutare MDM

Buletin

SCURGERE DE ULEI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #26995 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: SCURGERE DE ULEI
Uneori garnitura carterului se rupe în acea zonă și pierderea de ulei prin garnitura din spate este confundată.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27026 prin manual-mecanic
Cred că ambii colegi au dreptate. Dacă nu ar fi așa, garniturile de cauciuc crapă uneori și nu le poți vedea cu ochiul liber. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27057 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc tuturor pentru opiniile voastre pe această temă. Voi lua în considerare fiecare dintre aceste detalii atunci când voi analiza.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27172 prin manual-mecanic
Nu știu dacă te ajută, dar am văzut ce se întâmplă când dispozitivul de reținere sau garnitura folosită nu este cea corectă, măsurarea poate fi corectă, dar pe interiorul garniturii are niște linii numite steluțe, iar pe suprafața unde are numerele are o săgeată aceasta indică sensul de rotație al piesei pe care este montată garnitura. Dacă săgeata indică rotația opusă rotației arborelui cotit, nu va reține deloc ulei și asta i s-a întâmplat unui prieten cu garnitura de la o Honda, i-au dat garnitura de la alt motor și rotația era diferită. Celălalt lucru poate fi că cineva a deteriorat calea arborelui cotit și nu ai observat la montare, verifică-o cu atenție și asigură-te că la montarea noii garnituri este strânsă la centru.