Căutare MDM

Buletin

carburator

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 săptămâni #26664 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: carburator
Ai verificat deja dacă nu intră aer prin admisie sau prin baza carburatorului? Pulverizează puțin
detergent de carburator cu aerosoli ca să te asiguri că nu există scurgeri, furtunuri de vacuum rupte, furtunuri de servofrână, fitinguri strânse, apă în benzină, distribuție întârziată etc. Pulverizările vor fi corecte.
Mult succes și cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 săptămâni #26667 prin manual-mecanic
Cum este răspunsul la accelerație?, forța etc. al bobinei???

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 săptămâni #26668 prin manual-mecanic
Mulțumesc tuturor pentru ajutor. Am reușit să remediez problema: deteriorarea era la niște ace interne folosite de carburator. Acestea reglează cantitatea de benzină pe care carburatorul o livrează motorului. De fapt, este prima dată când am această problemă și nu știam că la acest carburator, aceste ace vin calibrate din fabrică, dar au un șurub care uneori poate slăbi și crește alimentarea cu combustibil. Rețineți că aceste ace nu reglează amestecul, ci mai degrabă pe cele interne. Sper că problema mea îi va ajuta și pe alți colegi de pe această pagină. Personal, cred că mecanica este ca profesia medicală: un proces constant de învățare.
Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 săptămâni #26675 prin manual-mecanic
Apreciem comentariul dumneavoastră asupra soluției, deoarece nu este o practică obișnuită aici și, așa cum spuneți pe bună dreptate, este un feedback bun pentru noi. Mulțumim.