Căutare MDM

Buletin

carburator

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26594 prin manual-mecanic
carburator Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, sunt nou pe pagină dar o găsesc foarte interesantă, lucrez ca mecanic la vehicule Chevrolet vechi de câțiva ani, în prezent am o problemă cu carburatorul care a fost imposibil de rezolvat, carburatorul este un semilună cu 2 cilindri, problema este următoarea: consumă excesiv de combustibil și se poate vedea de la evacuare că arde slab benzina, am făcut întreținere, curățare, schimbare kit, reglare ac, am făcut totul și tot arde slab combustibilul, dacă cineva are experiență cu acest tip de carburator aș aprecia sugestiile pentru că chiar am rămas fără idei.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26623 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: carburator
Bună ziua, întrebarea mea este: Sunt aprinderea și cureaua de distribuție în regulă? Și bujiile?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26639 prin manual-mecanic
Bujii și cabluri noi. Am recondiționat motorul acum aproximativ două luni. I-am montat un semnalizator de distribuție și a funcționat bine, dar are problema de aproximativ 10 zile și nu am reușit să găsesc o soluție.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26647 prin manual-mecanic
și pompa de benzină?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 săptămâni #26659 prin manual-mecanic
schimbă spray-urile cu unele mai mici