Căutare MDM

Buletin

lamele de echilibrare din distribuția motorului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26443 prin manual-mecanic
Bună ziua, trebuie să știu care este funcția lamelor de echilibrare (nu știu dacă aceasta este denumirea specifică) în distribuția motorului la Hyundai Galloper din 1992 și de ce sunt întotdeauna scoase din mașină. Dacă ați putea să-mi dați un răspuns mai detaliat, v-aș aprecia.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26448 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Lamele de echilibrare în distribuția motorului
Salut Ta, din câte văd te referi la arborele de echilibrare pe care îl are motorul H100. Acesta are, pe lângă cureaua de distribuție, o alta mai scurtă care acoperă pinionul arborelui cotit, arborele de echilibrare și un pinion fix. Din păcate, nu există un răspuns complex, deoarece servește doar la compensarea vibrațiilor motorului la turații mari, motiv pentru care nu contează dacă are sau nu cureaua. În orice caz, este un motor cu zgomot redus;:woohoo: acest motor este o marcă Mitsubishi și este folosit în nenumărate vehicule de la alte mărci. Sper că te-am ajutat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26454 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Lamele de echilibrare în distribuția motorului
Compensatorul este doar pentru vibrații. E bine că este acolo pentru durata de viață utilă a motorului, dar nimic mai mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26487 prin manual-mecanic
Motivul pentru care îl iau e pentru că, dacă se strică, au tendința să atace distribuitorul cu daunele obișnuite... deci... câinele e mort, turbarea e moartă...
Nu-l iau... îl schimb... gata.