Căutare MDM

Buletin

Configurație curea de distribuție cu 16 supape Fiat Brava

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25988 prin manual-mecanic
Dragi colegi, am nevoie de informații pentru reglarea arborilor cu came ai Fiat-ului meu Brava din 1998 cu 16 supape. Vă mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26110 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Configurarea curelei de distribuție cu 16 supape la Fiat Brava
Ce tip de motor este și ce putere are? Îmi poți da o diagramă a curelei de distribuție?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26114 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Configurarea curelei de distribuție cu 16 supape la Fiat Brava
Salut, este un 1.6 cu motor super cuplu, Brava.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună - Acum 14 ani și 1 lună #26122 prin manual-mecanic
Nu asta vreau să spun, o să-ți dau un exemplu, ok:

1.9TD 75CP an 1987

iar fișa tehnică arată modelul sau tipul motorului
De exemplu
motorină tip 182a8000

Ultima editare: acum 14 ani și o lună . Motiv: Imaginea pe care am încărcat-o nu se afișează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26134 prin manual-mecanic
Veți avea nevoie de un set de șabloane pentru a poziționa arborii cu came; fără aceste elemente, veți experimenta pierderi de putere și un ralanti slab.