Căutare MDM

Buletin

ULEIUL TRECE LA RADIATOR, DAR ULEIUL ESTE CURAT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25974 prin manual-mecanic
Uleiul de motor se scurge în radiator, dar uleiul de motor din carter este curat.
Este un Tsuru 90 standard.
Garniturile au fost înlocuite și sunt în stare bună de funcționare. Pe unde se scurge uleiul în conductele de apă?
Mă poate ajuta cineva cu această problemă?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25975 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: ULEIUL TRECE LA RADIATOR, DAR ULEIUL ESTE CURAT
Verifică dacă are un răcitor de ulei pe filtru, scoate-l și încearcă din nou.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26032 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: ULEIUL TRECE LA RADIATOR, DAR ULEIUL ESTE CURAT
Salut, uite, același lucru se întâmpla și la un Hyundai Accent CRDI. Am crezut că e garnitura, dar nu am verificat nimic. Am continuat cu răcitoarele de ulei și blocul motor, și nimic. În cele din urmă, am verificat răcitoarele de ulei și de acolo curg. Verifică și sper să ai noroc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26117 prin manual-mecanic
Salut, dacă ai o scurgere de ulei din carter în radiator, repară-o adăugând apă în carter. Haha, scuze, am ratat. Verifică dacă garnitura cilindrului nu este arsă sau verifică articolele postate de utilizatori anteriori. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26119 prin manual-mecanic
În mod normal, dacă uleiul curge spre lichidul de răcire și nu invers, este o problemă cu răcitorul de ulei.
Sistemul de ungere funcționează la presiuni mai mari decât sistemul de răcire, motiv pentru care se întâmplă asta.

Rețineți că, dacă este o problemă internă a motorului, a cămășilor cilindrilor, a garniturii chiulasei etc., cel mai logic lucru este ca gravitația să forțeze apa în carter. Din câte am înțeles, nu este cazul dumneavoastră. Așadar, evitați demontarea majoră și scoateți răcitorul în schimb.

Vă doresc mult succes cu reparația.