Căutare MDM

Buletin

Corsa

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25947 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Corsa
Bine că ai rezolvat, prietene... anunță-mă dacă se întâmplă ceva, bine?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26033 prin manual-mecanic
Uită-te la Corsa care prezintă această defecțiune în felul următor mai întâi, coboară în cilindri ca și cum ar fi într-un cilindru mai puțin, apoi turația începe să scadă aproape până sus, adică sub 450 rpm, și apoi se opresc brusc, primul lucru pe care îl fac mx este să schimbe cablurile doar dacă este corect pentru că defecțiunile sunt similare. dar cel responsabil pentru această defecțiune este senzorul tpc, care lângă iac în manșonul de admisie, are niște chei imbus de mărimea 4 sau 5, nu-mi amintesc bine, testează senzorul acela, sper să te ajute.

Nu știu de unde ești, dar aici în Chile valoarea senzorului acela este de 10.000 de pesos. Marca Delphis.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26063 prin manual-mecanic
Verifică supapa IAC, asigură-te că furtunurile nu sunt rupte sau înfundate, vidul este foarte important.