Căutare MDM

Buletin

Corsa

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25818 prin manual-mecanic
Corsa Publicat de manual-mecanica
Sunt nou pe acest forum, mulțumesc pentru bun venit. Aș dori să pun o întrebare. Am un Corsa Classic 1.6 din 2008, benzină. Acum câteva zile, a început să aibă o problemă: se oprește brusc, de obicei la viteze mici. A fost scanat, dar defecțiunea rămâne nerezolvată. Pompa de combustibil și bujiile au fost înlocuite și totul rămâne la fel.
Aș dori să mulțumesc oricui mă poate ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25837 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Corsa
Dacă se oprește brusc, ar putea fi o problemă electrică. Poate fi necesar să verificați mai întâi bornele bateriei, apoi să folosiți bobina pentru a conecta magnetul de preluare și placa de aprindere. Acum, dacă acordați o atenție deosebită momentului în care se oprește brusc și ne oferiți mai multe informații despre dacă este frig sau cald, urcă sau coboară panta etc., vă putem ajuta mai bine.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25839 prin manual-mecanic
Frățioare, se poate opri din mai multe motive. Masa sau butucul, cum îi spun ei, este izolată, supapa IAC este murdară și blocată, filtrele sunt înfundate sau vitezometrul nu funcționează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25889 prin manual-mecanic
Mulțumesc. Se oprește după ce merge mai mult de o oră, dar nu dacă o lași să se regleze. Bobina a fost înlocuită și este la fel, cu terminale și filtre noi. Terminalele sunt și ele în regulă. Toate acestea îi împiedică pe mecanici (și am consultat mai mulți) să găsească cheia potrivită.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25891 prin manual-mecanic
Salut prietene, spune-mi mai întâi din ce an este Corsa și te voi ajuta cu plăcere.