Căutare MDM

Buletin

Adaptare motor 4G54 la Montero din 1999

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25771 prin manual-mecanic
Am un Montero din 1985 cu motor 4G54 și o caroserie grav avariată. Am cumpărat o caroserie de la un Montero din 1999, așa că aș dori să adaptez acest motor la caroserie. Aș vrea să știu dacă cineva a mai făcut asta înainte, dacă aveți probleme sau sugestii. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25793 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Adaptarea unui motor 4G54 la un Montero din 1999
Am adaptat mai multe motoare, nu pe acela anume, dar dacă ai tracțiune spate pe ambele nu vei avea nicio problemă să adaptezi cardanul, doar ai grijă va trebui să adaptezi suporturile motorului, nu e complicat, dar asigură-te că la adaptarea motorului îți este ușor să scoți filtrul de ulei și demarorul, pentru a evita probleme viitoare, un alt lucru de ținut cont este carterul dacă concavitatea care se formează nu lovește nicăieri, dacă lovește va trebui să-l adaptezi, să-l tai și să-l răstorni, mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25799 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Adaptarea unui motor 4G54 la un Montero din 1999
De fapt, ambele sunt cu tracțiune spate. Acum, uitându-mă la șuruburile carcasei transmisiei, acestea sunt diferite de cele ale motorului, dar mi s-a spus că se poate face o singură piesă între motor și transmisie. Nu mă îngrijorează bazele pentru că sunt sudate în poziția în care intră când intră în transmisie. Ei bine, astăzi merg la un strung să văd ce-mi spun despre piesă. În plus, am placa pe care o avea motorul 4m40 și asta o voi folosi pentru a face piesa singură. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25831 prin manual-mecanic
De fapt, o flanșă este făcută pentru a putea adapta cardanul și nu mai este complicat, orice strungar poate face asta. Mult succes.