Căutare MDM

Buletin

ajuta

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25744 prin manual-mecanic
ajutor Publicat de manual-mecanica
Am o problemă. Pedala de frână s-a întărit și nu mai prinde. Este un Ford Contour din 1997 și aș vrea să știu dacă cineva știe cum să remedieze problema mea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25745 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ajutor
Probabil că ți se strică filtrul principal sau ai o scurgere de la aspirator undeva în furtunul de aspirare.
Pe curând. Mult noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25747 prin manual-mecanic
Bună ziua,
pentru a verifica problema ta, trebuie să localizezi servofrâna. Se află în spatele pompei de frână. Are un furtun gros conectat la el.
Deconectează furtunul servofrânei și verifică dacă primește vid (aspirație) din galeria de admisie.
Dacă nu primește vid, verifică dacă furtunul nu este înfundat, rupt sau deconectat. Dacă primește vid și problema persistă, probabil este vorba de servofrână sau de o altă problemă mai ascunsă.
Mult succes și suntem la dispoziția ta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25761 prin manual-mecanic
Ei bine, nu cred că ai vreo îndoială, dar e doar pentru a confirma că problema ta e de la servofrenă sau de la servofrenă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25864 prin manual-mecanic
Bună ziua, mulțumesc pentru ajutor. Se pare că datorită comentariilor tale am descoperit că furtunul de aspirare este rupt în partea de jos, dar nu știu unde este introdus. Se pare că mergea la un tub de plastic sau ceva de genul acesta, dar nu-l găsesc. Știe cineva unde este conectat? Mulțumesc foarte mult pentru ajutor.