Căutare MDM

Buletin

Volkswagen Gol G3 Sport 1.0 2001 accelerează

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni - Acum 13 ani și 11 luni #25722 prin manual-mecanic
Salut,
m-am înscris recent pe acest forum. Am nevoie de ajutor și experiență. Am un Volkswagen Gol G3 Sport 1.0 2001, perfect, dar acum câteva săptămâni a început să accelereze brusc, brusc între 1000 și 2000 de turații. Îmi spun că aceasta este o problemă frecventă la Gol-uri. Am curățat această piesă pe care o arăt în imagine, dar a rămas la fel.

Voi fi atent la comentariile voastre. Mulțumesc.
Ultima editare: acum 13 ani și 11 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25732 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Volkswagen Gol G3 Sport 1.0 2001 accelerează
Și poza, prietene? Îmi imaginez că e supapa IAC. Acum accelerează în timp ce mergi. Partea cu accelerația variază doar la ralanti. Poți fi puțin mai specific?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25749 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Volkswagen Gol G3 Sport 1.0 2001 accelerează
Bună
Kikemec și mulțumesc pentru răspuns. Acum am încărcat fotografia micuței mele bijuterii... accelerează la început, apoi când mergi pe jos, iar când te oprești la viraj sau la un semafor, începe să accelereze din nou între 1000 și 2000 de rotații.

Cu stimă,

Crugoxxx

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25762 prin manual-mecanic
ok, deci fără sarcină pe motor accelerează singur, în primul rând verifică nivelul apei, apoi verifică să nu ai admisii de aer false, golul doar accelerează sau dacă îl ai la relanti oscilează în sus și în jos în turații, pentru că dacă este doar accelerat, ai putea avea probleme cu reglarea supapei IAC.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34468 prin manual-mecanic
Bună ziua:

Această defecțiune este foarte frecventă la Gol, este cauzată de TPS. Verificați dacă supapa de accelerație nu este murdară și dacă este TPS, prețul este de 120.000 de dolari chilieni pentru cea originală. Sper că informațiile vă sunt utile. Pe curând.