Căutare MDM

Buletin

Lumini „ETS OFF” pe bord

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25545 prin manual-mecanic
Lumini „ETS OFF” pe bord Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, ce mai faceți? Mașina mea este un model American Cavalier Z 24 din 97 și de ceva vreme prezintă o defecțiune cu un martor luminos pe bord „ETS OFF” și asta se întâmplă după ce conduc o vreme și când se aprinde martorul luminos mașina tresar puțin. Am făcut deja service la motor, transmisie, plăcuțe de frână, bobine de aprindere, tot și tot ce m-a dus la defecțiuni ale senzorilor și nu știu dacă este din același motiv pentru care am pus scanerul și singurul lucru pe care îl spune este că transmisia se supraîncălzește, dar mecanicul îmi spune că transmisia este în regulă, că această eroare este normală. Sper că cineva mă poate ajuta oferindu-mi niște îndrumări pentru a rezolva problema în avans. Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25585 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Luminile „ETS OFF” de pe bord
Bună seara, ce trebuie să faci mai întâi este să deconectezi mufa transmisiei (evident ai anula senzorii transmisiei) și dacă problema este senzorul de overdrive, nu va mai fi o problemă pentru tine. Îți spun asta doar ca să verifici pentru că atunci când anulezi senzorii mașina va fi foarte obosită la decolare și chiar și într-o viață scurtă va încetini, doar o blochezi pe plat, dacă ai blocat-o o parte din zi și nu ți-a cauzat probleme atunci schimbă senzorul, pentru că ceea ce se întâmplă este că senzorul se încălzește și apare defectul, trebuie să aștepți să se răcească și când pui scanerul pe el nu va apărea nimic pentru că nu este ars încă, ce motor are, 3.1 sau 2.2, ah orice anunță-mă, ne vedem mai târziu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.