Căutare MDM

Buletin

defecțiune: luminile de bord ETS aprinse

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25514 prin manual-mecanic
Defecțiune: Luminile de bord ETS aprinse Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, ce mai faci? Sper că ești bine. Mașina mea este un American Cavalier Z-24, model 97, motor 2.4. Defectul pe care îl are este că se aprind martorii ETS (sistem de asistență la tracțiune) de pe bord, dar se aprind după ce merg puțin și nu se sting. Singurul defect pe care îl observ la mașină este că după ce se aprind martorii, când încetinesc, smucește puțin. Sper că mă puteți ajuta să rezolv problema. Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25567 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: eroare: luminile de bord ETS aprinse
Bună ziua, trebuie să verificați senzorii A și B din cutie. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25570 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns. Pentru a verifica senzorii, nu este necesar să coborâți cutia sau da, ca să nu-mi spună mecanicul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25608 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru informații. Mecanicul îmi spune că nu trebuie să dezactiveze senzorii A și B, care sunt dezactivați doar pentru a opri mașina atunci când nu intră în viteză. Sper că ai o altă sugestie. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25622 prin manual-mecanic
Bună seara, pentru a verifica domnilor NU trebuie să coborâți transmisia, doar pe partea cu volanta se scoate totul din suspensie (amortizor, arbore de transmisie și puntea unde se susține transmisia pentru a putea lucra mai confortabil și suportul transmisiei este doar de 4 piulițe, este o treabă de 2 ore mai mult sau mai puțin, apropo de cele de mai sus că ți-am spus să anulezi bujia doar ca să știi că ziua nu-ți dă probleme vei ști deja că problema este la transmisie (senzorul) sau nu te costă nimic să faci asta nu? deci prietene, sunt mecanic și sunt familiarizat cu tot ce ține de general motor (GM) în special. chiar și tu poți face treaba singur, îți pot spune măsura exactă a fiecărui șurub și piulițe și marcajul fiecărui senzor, oh spune-mi, pe curând.