Căutare MDM

Buletin

Lanț de distribuție Nissan Sentra B14, an 2000, 16v

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25441 prin manual-mecanic
Bună! Sper că mă puteți ajuta! Trebuie să reglez lanțul de distribuție la un Nissan Sentra B14 16v. Am încercat să reglez singur lanțul de distribuție făcând urme, dar mașina pierde din putere și scoate fum alb. Înainte de a face asta, mașina mergea bine; aveam doar zgomote de la lanțul de distribuție, așa că am decis să-l schimb, iar acum am această problemă. Apreciez ajutorul dumneavoastră.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25455 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Lanț de distribuție Nissan Sentra B14, an 2000, 16v
Îmi amintesc că acest vehicul are marcate pinioanele arborelui cu came și ale arborelui cotit și coincid cu marcajele de pe zalele întunecate ale lanțului, este ca cel al V 16, nu este complicat, apare în autodata dar nu îl am pe acest computer, îmi pare rău.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25463 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Lanț de distribuție Nissan Sentra B14, an 2000, 16v
Mulțumesc foarte mult, Kikemec... Cum e cu datele automate? Și îmi pare rău.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25469 prin manual-mecanic
Autodata este un program pentru mecanici pe care îl instalezi pe calculator și care afișează informațiile tehnice pentru aproape toate vehiculele, cu excepția GM în întreaga sa gamă, Pontiac, Chevrolet etc. Îl poți descărca de pe internet; nu este foarte greu și oferă o mulțime de informații.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25500 prin manual-mecanic
Frate, îți mulțumesc din nou foarte mult!!! Am rezolvat problema... ai dreptate în legătură cu lanțul cu zale închise la culoare, chiar se potrivește!!!!