Salut prieteni, m-am întors. Am lipsit câteva luni, dar am fost destul de ocupat și nu am putut răspunde la mesaje. Acum, ce facem?
Uite, frate, problema ta este că, din greșeală, cauți primul mecanic pe care îl găsești pentru că e ieftin și nu cauți unul bun, pentru că lucrurile bune vin cu un preț. Aici e problema. Sunt responsabil pentru mine. Mă sună din diverse locuri și din diverse garaje ca să le rezolv problemele, iar din 2005, de când am deschis un garaj, doar 7 mașini, nu am mai reușit să le rezolv. Nu o considerați aroganță că spun asta despre mine, dar sunt mândru că sunt bun la meseria mea, este ceea ce îmi place să fac și pot ajuta mulți oameni cu problemele lor. Sunt Juan Ramon Molina de la Taller Molina Electricidad Automotivo din Comayagua, Honduras. Senzorul care are dioda este pentru un Nissan Sentra din 2004 în sus. Poate că va funcționa, dar nu cred că va funcționa prea mult. Dacă aceste informații îți sunt de vreun folos, eu vând acești senzori Sentra, Altima și Frontier la fier vechi de la Tegus. Dacă vrei, ți-i pot vinde. 99*58/68.60. Am trimis unul la un mecanic de acolo marți, săptămâna aceasta. Dacă ajutorul meu îți este de vreun folos, sunt aici. Cu stimă.