Căutare MDM

Buletin

Pompă de injecție motor Mercedes 220d (W115) 74

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #25324 prin manual-mecanic
Bună ziua, aș dori să știu cât ulei, ce tip și cât des trebuie adăugat în pompa de injecție a unui Mercedes 220d (W115) din 1974 cu motor OM615.

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #25361 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema : Pompă de injecție Mercedes 220d (W115) din '74
Îmi pare rău, prietene, dar din câte știu eu, pompele de injecție nu folosesc ulei. N-am văzut niciodată una care să folosească, cel puțin nu modelele care ajung aici în Chile. Pompa de injecție folosește motorină

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33344 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema : Pompă de injecție Mercedes 220d (W115) din '74
Salut prieteni, pompa de la Mercedes este lubrifiată independent de motor, așa că trebuie să verificați nivelul uleiului folosind joja roșie. Pentru a adăuga ulei, există un dop roșu lângă regulator și, de asemenea, un tub mic pe lateralul pompei. Când adăugați ulei și este la nivelul corect, uleiul va începe să debordeze, ceea ce înseamnă că este plin. Există și un dop de golire pentru pompă atunci când doriți să schimbați uleiul. În acest caz, această pompă este lubrifiată cu ulei; există altele care sunt lubrifiate doar cu motorină.