Căutare MDM

Buletin

Pompă de injecție Mercedes 220d (W115) de la motorul din '74

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25324 prin manual-mecanic
Bună ziua, aș dori să știu cât ulei, ce tip și cât des ar trebui să adaug la pompa de injecție a Mercedes-ului meu 220d (W115) din 1974 cu motor OM615.

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25361 prin manual-mecanic
Îmi pare rău, prietene, dar din câte știu eu, pompele de injecție nu folosesc ulei. N-am văzut niciodată una care să folosească, cel puțin modelele care ajung aici în Chile. Pompa de injecție folosește petrol.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33344 prin manual-mecanic
Salut prieteni, pompa de la Mercedes este lubrifiată independent de motor și prin urmare trebuie să verificați uleiul cu o jojă roșie, pentru a adăuga ulei are un dop roșu lângă regulator și are și un tub mic pe lateralul pompei, care atunci când adăugați ulei și este nivelat uleiul începe să curgă ceea ce înseamnă că este plin, are și un dop pentru a goli pompa atunci când doriți să schimbați baia de ulei. În acest caz această pompă este lubrifiată cu ulei, există altele care sunt lubrifiate doar cu motorină.