Căutare MDM

Buletin

Martorul airbagului Xara Picasso

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25265 prin manual-mecanic
Martor luminos airbag Xara Picasso Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, vă povestesc despre problema pe care o am cu Xara Picasso-ul meu. Martorul luminos al airbag-ului se aprinde oricând dorește, iar eu am verificat deja toate conexiunile, cu excepția ECU-ului. După ce am căutat tot ce ține de această mașină pe internet, cred că este mai mult o problemă de cablare decât orice altceva. Trebuie să verific doar ECU-ul, dar nu o să o fac pentru că mi-e teamă de bătaia de cap pe care aș putea-o avea la service. Dacă cineva știe ceva despre asta, aș fi foarte recunoscător pentru orice informație. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25268 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Martor luminos airbag Xara Picasso
Uite, din câte am înțeles, la vehiculele franceze lumina aceea rămâne aprinsă când deconectezi bateria, adică rămâne aprinsă, dar dacă ceea ce face este să se aprindă și să se stingă oricând are senzația că nu are un model definit, atunci ar putea fi o problemă cu cablul sau contacte proaste.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25387 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica la subiectul Re:estigo airbag Xara Picasso
Ai verificat conexiunile de sub scaunul pasagerului? Se defectează adesea, și la fel se întâmplă și cu sistemele de pretensionare a centurilor de siguranță.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25701 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica la subiectul Re:estigo airbag Xara Picasso
Tot ce rămâne este să verificați unitatea de control sau vreun cablu pentru că se declanșează oricând vrea, nu întotdeauna, nici într-o ordine anume, dar mulțumesc pentru răspuns.