Căutare MDM

Buletin

Schema electrică Peugeot 207

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25010 prin manual-mecanic
Schema electrică Peugeot 207 Publicată de manual-mecanica
Bună dimineața tuturor.
Am probleme cu sistemul electric, în special cu faza lungă, deoarece acestea rămân aprinse chiar și când mașina este oprită. Am verificat siguranțele și nu funcționează. Mă poate ajuta cineva cu această problemă?

Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25025 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Schema electrică Peugeot 207
Cred că ar trebui să încerci să scoți releele... să le scoți unul câte unul și să vezi dacă se sting luminile... dacă da, caută în aceeași cutie de siguranțe un releu cu același număr de piesă și încearcă... roagă-te de două ori „Tatăl Nostru” și gata... du-te și cumpără-ți alt releu... mult succes

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25027 prin manual-mecanic
Sper că asta e tot, voi încerca și vom vedea. Mulțumesc foarte mult pentru răspuns.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25049 prin manual-mecanic
Am văzut problema asta la Peugeoturi și de obicei e vina telecomenzii, se schimbă și gata, acum sunt unele care sunt împărțite în două părți și altele care sunt complete.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 2 ani și 7 luni #54411 prin manual-mecanic
Bună dimineaţa,
Îmi puteți spune dacă există un releu care controlează claxonul la un Peugeot 207? Am verificat siguranțele și sunt în regulă, dar claxonul nu funcționează.

Alvaro Cruz Cruz a scris: Cred că ar trebui să încerci să scoți releele... să le scoți unul câte unul și să vezi dacă se sting luminile... dacă da, caută în aceeași cutie de siguranțe un releu cu același număr de piesă și încearcă... roagă-te de două ori „Tatăl Nostru” și gata... du-te și cumpără-ți alt releu... mult succes

Mulțumesc foarte mult