Căutare MDM

Buletin

probleme cu partidul meu

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #24981 prin manual-mecanic
Probleme cu petrecerea mea Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, ce mai faci? Am o problemă. Am un Ford Fiesta din 2002 și biela este blocată, arborele cotit s-a rupt și am dat-o jos pentru a o înlocui cu segmenții. Știe cineva dacă segmenții au o poziție și dacă pot pune aceleași pe ei? Am verificat motorul acum un an. Mă poate ajuta cineva?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #24986 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-Mecanica la subiectul Re: Probleme cu petrecerea mea
Salut felix4388,
trebuie să faci mai multe lucruri: să afli de ce s-a blocat biela; să măsori cilindrii pentru a verifica uzura și a înțelege segmenții; să verifici starea capacelor și a fusurilor arborelui cotit, în special unde au fost deteriorate. Dacă chiulasa a suferit vreo deteriorare din cauza impactului pe care trebuie să-l fi primit pistonul, practic reconstruiește întregul motor. Mult succes,
Miguel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25000 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-Mecanica la subiectul Re: Probleme cu petrecerea mea
E adevărat ce spune Servi, va trebui să faci din nou un reglaj, dar pentru răspunsul tău segmenții merg într-o ordine care este scrisă pe punga de unde provin, poziția acestora pe piston este cu vârful sau orice marcaj pe care îl are în sus și nu ar trebui niciodată să ai deschiderile împreună pe aceleași linii, în general o diferență de 1 inch.