Căutare MDM

Buletin

Manual de utilizare ATV Honda Fourtrax TRX 250 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24868 prin manual-mecanic
Manual ATV Honda Fourtrax TRX 250 2001 Publicat de manual-mecanica
Încântat de cunoștință. Trebuie să știu dacă defecțiunea ATV-ului Honda TRX 250, modelul din 2001, este aceeași cu cea a modelului din 99 (cel puțin puntea spate). Am descărcat deja defecțiunea modelului din 99, dar înainte de a-l demonta pe al meu vreau să fiu sigur dacă defecțiunea corespunde și cu cea din 2001. Aș aprecia dacă cineva mi-ar putea oferi aceste informații. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24880 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: ATV-uri manuale Honda Fourtrax TRX 250 2001
Chiar nu știu, prietene, dar dacă ai un manual, îl poți demonta ca să vezi dacă e la fel. În orice caz, nu e complicat să-l demontezi, trebuie doar să te uiți și să notezi ce crezi că e important ca să nu uiți nimic. Poți face fotografii și să-ți faci propriul manual. Care e problema cu puntea spate?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24883 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: ATV-uri manuale Honda Fourtrax TRX 250 2001
Salut kikemec, mulțumesc pentru răspuns. Nu știu exact ce e în neregulă cu el. Trebuie să-l demontez ca să văd. Face un zgomot urât, ca și cum coroana și pinionul nu s-ar angrena corect. A început pentru că arborele a început să aibă joc. Probabil s-a întâmplat din cauza ruperii unui rulment. Jocul face ca dinții să nu se potrivească corect și acesta trebuie să fie zgomotul pe care îl aud. Sper că dinții nu sunt rupți, pentru că acolo reparația va fi destul de scumpă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24944 prin manual-mecanic
Mario începe apoi prin a scoate jocul, dacă este un rulment, care este cea mai comună variantă, demontează pur și simplu partea exterioară, schimbă rulmentul și testează, trebuie să ai o ordine în reparații dacă scoți coroana și asta și nu repari defectul în sine, adică cauza care a provocat ruperea, se va întâmpla din nou, dacă este un rulment, schimbă-l mai întâi și testează, poate nu va fi atât de scump. Mult succes