Căutare MDM

Buletin

Manual de utilizare ATV Honda Fourtrax TRX 250 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24868 prin manual-mecanic
Manual ATV Honda Fourtrax TRX 250 2001 Publicat de manual-mecanica
Îmi face plăcere să vă salut pe toți. Trebuie să știu dacă schema pieselor pentru un ATV Honda TRX 250 din 2001 este aceeași ca pentru modelul din 1999 (cel puțin pentru puntea spate). Am descărcat deja schema pieselor pentru modelul din 1999, dar înainte de a-l dezasambla pe al meu, vreau să fiu sigur dacă schema corespunde și cu cea din 2001. Aș aprecia dacă cineva mi-ar putea oferi aceste informații. Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24880 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Manual quad Honda Fourtrax TRX 250 2001
Sincer nu știu, prietene, dar dacă ai un manual, poți să-l demontezi de la început ca să vezi dacă e la fel. Oricum, nu e complicat să-l demontezi; trebuie doar să fii atent și să notezi ce crezi că e important ca să nu uiți nimic. Poți să faci poze și să-ți faci propriul manual. Ce e în neregulă cu puntea spate?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24883 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Manual quad Honda Fourtrax TRX 250 2001
Salut kikemec, mulțumesc pentru răspuns. Nu știu exact ce e în neregulă cu el; va trebui să-l demontez ca să văd. Face un zgomot urât, ca și cum coroana și pinionul nu s-ar angrena corect. A început pentru că arborele a dezvoltat joc, ceea ce probabil s-a întâmplat din cauza unui rulment spart. Jocul împiedică dinții să se angreneze corect și acesta trebuie să fie zgomotul pe care îl aud. Sper că dinții nu au sărit, pentru că asta ar face reparația destul de costisitoare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24944 prin manual-mecanic
Mario, începe prin a îndepărta jocul. Dacă e vorba de un rulment, ceea ce e cel mai des întâlnit, pur și simplu demontezi partea exterioară, înlocuiești rulmentul și îl testezi. Trebuie să ai o ordine specifică în reparații. Dacă demontezi coroana dințată și alte componente și nu rezolvi problema de bază, adică cauza ruperii, se va întâmpla din nou. Dacă e vorba de un rulment, înlocuiește-l mai întâi și testează-l; s-ar putea să nu fie chiar atât de scump. Mult noroc.