Căutare MDM

Buletin

Cum se ajunge la radiatorul de încălzire

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24850 prin manual-mecanic
Cum se ajunge la radiatorul de încălzire Publicat de manual-mecanica
Salut! Aceasta este prima mea problemă cu mașina.

Am un Subaru Legacy awd 2.0 din '92

și trebuie să știu cum să ajung la radiatorul de încălzire pentru că are o scurgere sau ceva de genul. Mașina a avut o scurgere de apă pe panou și am demontat tot panoul și nu am mai găsit-o.:/ Așa că ar fi foarte util dacă m-ați putea îndruma cum să ajung acolo, având în vedere că este frig și am aer pur și înghețat xD! Vă mulțumesc anticipat!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24906 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se ajunge la radiatorul de încălzire
De obicei e în centru, chiar sub locul unde intră radioul. Sau deschide capota și vezi unde intră furtunurile. Îți vei face o idee, din moment ce acele furtunuri se conectează la radiator. Mult succes, sper că te ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24910 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se ajunge la radiatorul de încălzire
Aș dori o detaliere sau ceva care să mă îndrume, dar vă mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24947 prin manual-mecanic
Nu există instrucțiuni de asamblare pentru acel tip de componentă. Trebuie să o faci din pur instinct și, dacă te uiți cu atenție, nu e deloc complicat, deși e laborios. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24983 prin manual-mecanic
Ok, mulțumesc foarte mult,;) voi încerca să răspund la orice întrebare pe care o voi pune!