Căutare MDM

Buletin

Cum se ajunge la radiatorul de încălzire

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24850 prin manual-mecanic
Cum se accesează miezul încălzitorului. Publicat de manual-mecanica
Salut! Aceasta este prima mea problemă cu mașina.

Am un Subaru Legacy AWD 2.0 din 1992

și trebuie să știu cum să ajung la sistemul de încălzire pentru că are o scurgere sau ceva de genul. A intrat apă în bord și am demontat tot panoul, dar nu l-am găsit.:/ Așa că ar fi de mare ajutor dacă m-ați putea îndruma cum să ajung acolo, deoarece este extrem de frig și aerul condiționat este pur și simplu înghețat! Mulțumesc anticipat!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24906 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Cum se accesează miezul încălzitorului
De obicei e în centru, puțin sub locul unde e radioul, sau deschide capota și uită-te pe unde intră furtunurile; asta îți va da o idee, deoarece acele furtunuri se conectează la radiator. Mult succes, sper că te ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24910 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Cum se accesează miezul încălzitorului
Aș dori o schemă a pieselor sau ceva care să mă îndrume, dar vă mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24947 prin manual-mecanic
Nu există manuale de utilizare pentru aceste tipuri de componente; trebuie să o faci pur și simplu din instinct și, dacă te uiți cu atenție, nu e complicat, deși e laborios. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24983 prin manual-mecanic
Bine, mulțumesc foarte mult.;) O să încerc. O să întreb dacă am întrebări!