Căutare MDM

Buletin

mașina tremură la plecare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24793 prin manual-mecanic
Mașina tremură la plecare. Publicat de manual-mecanica
Salut, sper ca cineva să-mi rezolve aceste mici probleme. Am un Peugeot 307 HDI 2000 90cp, și când ies totul tremură. L-am dus la mecanicul meu local și mi-a spus că ambreiajul nu funcționează, că este perfect. Nu știu ce ar putea fi, iar cealaltă mică problemă este că de la 110 când apăs frâna vibrează direcția, am schimbat discurile și plăcuțele față și nimic, suntem la fel, nu mai știu ce este. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24795 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mașina tremură la plecare
BUNĂ SEARĂ, PEUGEOT ARE UN SUPORT DE MOTOR ATAȘAT DE UNUL DINTRE AXURILE ROȚII. SPUNE-I MANAGERULUI SĂ-L VERIFICE ȘI CASETA DE DIRECȚIE, DACĂ ESTE HIDRAULICĂ.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24797 prin manual-mecanic
Astea sunt silentblocurile de cauciuc de pe suportul motorului care îl ancorează pe șasiu... o soluție? Pune altele noi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24921 prin manual-mecanic
Dacă mașina ta are cablu de ambreiaj autoreglabil, e cel mai bine, dar trebuie să folosești cel original pentru că alternativele cedează
și frânele vibrează. Trebuie să rectifici cu discurile la locul lor, poți avea mase strâmbe. Sunt oameni care fac asta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24951 prin manual-mecanic
Spune-i mecanicului tău să verifice starea articulațiilor CV, cele franceze tind să rupă coșurile și să provoace aceste simptome.