Căutare MDM

Buletin

Se blochează și oprește accelerarea atât în treapta a 4-a, cât și în a 2-a.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24715 prin manual-mecanic
Am un Hyundai Terracan din 2003. Indiferent dacă sunt în treapta a patra sau a doua, motorul se oprește și aproape se oprește. Când sunt în treapta a patra, schimb viteza și revine la ritmul normal. Sper ca cineva să-mi dea o idee despre ce s-ar putea întâmpla cu el. Mulțumesc. Am schimbat toate filtrele; KTS-ul nu-mi dă nicio problemă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24717 prin manual-mecanic
Este posibil ca clapeta de admisie a aerului (supapa de accelerație care reglează cantitatea de aer care intră în motor și este acționată de accelerație) să fie murdară și să furnizeze informații incorecte senzorului, provocând funcționarea defectuoasă a computerului vehiculului.
Scoateți conducta care vine de la filtrul de aer și curățați orificiul de admisie (deschizând supapa de accelerație). Probabil veți observa că este murdară și se lipește ușor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24720 prin manual-mecanic
Salut, ai scanat-o și e motorină sau benzină?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24727 prin manual-mecanic
Bună ziua, ce mai faci?
Aș vrea să știu dacă este un motor diesel de 2.5 sau de 2.9.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24766 prin manual-mecanic
Scuze pentru întârzierea răspunsului. E un 2.9, mulțumesc.