Căutare MDM

Buletin

Consultanță Peugeot 106xr

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #24565 prin manual-mecanic
Consultanță Peugeot 106xr Publicat de manual-mecanica
Salutări:
Am nevoie de informații despre sistemul de frânare al Peugeot 106XR. Trebuie să știu unde pot găsi niște imagini sau denumiri specifice de modele pentru cilindrii principali de frână spate. Aș dori să știu costul lor aproximativ și niște poze cu ei.
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor. Cu drag.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #24585 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Întrebare despre Peugeot 106xr
Aș vrea să știu și dacă există vreo altă marcă de pompă principală de frână spate care ar funcționa cu Peugeot-ul, deoarece nu găsesc pompele principale originale pentru mașină în țara mea.
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #24607 prin manual-mecanic
Prietene, din câte am înțeles, sau cel puțin Peugeot-urile 106 pe care le-am reparat aici în Chile, au o singură pompă de frână pentru cele 4 roți, cu excepția cazului în care numești altceva pompă. Noi numim elementul care se află în fața servofrânei pompă. În orice caz, aceste pompe pot fi reparate prin demontarea lor și schimbarea garniturilor de cauciuc interioare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #24616 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult pentru răspuns, cea pe care o menționezi este pompa centrală de frână care alimentează cele 4 roți, se pare că am o problemă cu roțile din spate, sunt 2 „pompe” care mișcă fălcile de frână, pistonul interior are 19 mm și acelea sunt cele care s-au rupt, și nu le găsesc pe cele originale în țara mea, nici măcar garniturile nu-mi vând, așa că am vrut să știu dacă există vreun alt echivalent sau dacă ai folosit vreun alt tip pentru a le repara.
Îți mulțumesc foarte mult pentru răspuns și îți doresc multă binecuvântare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #24651 prin manual-mecanic
ok acum înțeleg ce cauți sunt cilindrii de frână spate, cei care mișcă plăcuțele, hahaha uite se pot repara și ei, aceeași procedură ca la pompa, dar ce ar trebui să cauți este să găsești un cilindru de aceeași lungime și ca șuruburile să fie cât mai asemănătoare, în orice caz unele se pot adapta, eu le-am adaptat la camioane și mașini și funcționează bine, ce te pot sfătui este să cauți Renault sau Citroen, componentele lor sunt aceleași în multe cazuri, mult succes și spune-mi dacă ai întrebări, cum spun și frânele se pot adapta dar trebuie să o faci foarte bine, pentru a evita riscurile.