Căutare MDM

Buletin

ambreiaj partener Pegot

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24366 prin manual-mecanic
Ambreiaj Pegot Partner Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Partner din 2005, acum câteva zile pedala de ambreiaj a început să funcționeze defectuos, a coborât cam la jumătate și nu mai tăia cum trebuie, am lubrifiat părțile vizibile ale furtunului și s-a îmbunătățit vizibil, așa că am crezut că e vorba de întreținere așa că m-am apucat să o scot pentru a o lubrifia complet, a fost o sarcină dificilă, deoarece a trebuit să scot bateria și să slăbesc baza ei pentru a accesa furtunul în cauză, l-am lubrifiat, dar când l-am pus la loc am descoperit că își pierduse orice reglaj, nu mai taie nimic, coboară până la capăt și nici măcar nu mișcă maneta de ambreiaj, iar acum am problema că nu știu cum să o reglez, pentru că la prima vedere nu există nicio modalitate de a o regla, dacă cineva știe cum, aș aprecia foarte mult dacă mi-ați spune, mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24369 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ambreiaj Pegot Partner
Salut painter, bine ai venit la mdm, se întâmplă două lucruri, în primul rând, acele cabluri nu au reglare, o fac automat, când le scoți trebuie să le legi ca să nu pierzi memoria, dacă nu se mișcă deloc, s-ar putea să se fi deconectat de la pedală, pentru a o reconecta va trebui să scoți pedala de ambreiaj, asta se face cu două chei de 13 mm, pedala are două șuruburi, unul trecut cu o piuliță, iar celălalt care este doar un șurub, nimic dificil de făcut, ca recomandare te sfătuiesc să cumperi cablul cu reglare manuală este mai bun, vând ambele tipuri, cel autoreglabil și cel cu reglare normală. Nu sunt scumpe aici în Chile, costă în jur de 9 mii de pesos chilieni, dar verifică mai întâi să nu se fi deconectat de la pedală. Spune-ne.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24433 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ambreiaj Pegot Partner
Salut! Partner-ul are un cablu cu reglare automată prin intermediul a două role care nu sunt vizibile, așa că dacă se defectează cablul, este mai bine să îl schimbi... De asemenea, trebuie să te informez că în pedala de ambreiaj există un reglaj pentru înălțimea pedalei pe care uneori dacă începe să se defecteze îl poți folosi. Dar este mai bine să îl schimbi... Aici, în Costa Rica, nu există cabluri cu reglare manuală în acest moment... Adevărul este că nu este chiar atât de ușor să instalezi acel tip de cablu. Mult succes.