Căutare MDM

Buletin

Presiune scăzută a uleiului în Eclipse

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24330 prin manual-mecanic
Presiune scăzută a uleiului în Eclipse Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, cine mă poate ajuta cu problema mea? Am un Eclipse GS din 1992, motor 4G63, a mers bine cu ulei 20-50. Un mecanic mi-a recomandat să folosesc 25-60 din cauza temperaturilor ridicate de aici. L-am ascultat și când am folosit acest ulei, mașina a început să arate presiune scăzută a uleiului. Nu contează dacă am accelerat sau nu. Crezând că este pompa, m-am dus la magazinul de piese de schimb și când am menționat situația, mi-au spus că uleiul este prea gros. L-aș schimba înapoi la 20-50, dar problema persistă. Când este rece, crește, dar pe măsură ce se încălzește, presiunea scade la nivelul minim normal. Cine cunoaște o problemă similară? Ar putea fi pompa care a fost forțată, deteriorată de 25-60? Vă rog să mă ajutați. Aș vrea să știu ce teste să fac pentru a exclude sau a afla dacă este pompa.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24333 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Presiune scăzută a uleiului în Eclipse
Salut alexandroq28.
Nu sunt familiarizat cu uleiul 25-60xq și nu auzisem de el, dar spui că ai revenit la 20-50 și problema a persistat. Este posibil să fi uzat capacele rulmentului principal sau să fi cedat supapa de bypass a pompei cu uleiul folosit. Uleiul multigrad are o vâscozitate scăzută la temperatura camerei, ceea ce îl face mai ușor de pompat în motor, iar pe măsură ce temperatura de funcționare crește, se degradează mult mai puțin decât cel monograd, deci nu cred că problema ta este uleiul. Mult succes,
Miguel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24334 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Presiune scăzută a uleiului în Eclipse
Mulțumesc, prietene. Shell Halix 25-60 se vinde aici. În concluzie, ar trebui să schimb inelele de eșapament și să înlocuiesc carcasele de pe carter și biele dintr-o dată? (Reconstruiesc motorul.) De la acea supapă de bypass vine semnalul către indicatorul de nivel al uleiului?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24360 prin manual-mecanic
Salut alexandroq28.
Supapa de bypass este aceeași supapă de reglare a presiunii și este situată la ieșirea din pompa de lubrifiant sau chiar în corpul pompei. Înainte de a face orice, măsoară compresia motorului pentru a verifica starea segmenților. Dacă supapa de reglare este bună, inspectează un capac al rulmentului principal, de preferință cel mai apropiat de volantă, și unul dintre capacele de bielă. La rulmentul principal, capacul inferior prezintă uzură, iar la bielă, capacul superior. Mult succes,
Miguel