Căutare MDM

Buletin

Cum se calibrează supapele unui motor 7afe sau 4afe

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #24145 prin manual-mecanic
Bună ziua, am un 7afe pe care l-am recalibrat acum câteva luni, dar cred că am încurcat tijele supapelor. Acesta produce un zgomot cam puternic, similar cu cel al unui motor diesel, dar nu la fel de puternic și nu este la fel de economic.:nesigur:
Vă rog să mă ajutați cu problema reglajului supapelor, deoarece nu am găsit informații clare sau instrucțiuni precise.:S
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #24156 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cum se calibrează supapele pe un 7afe sau 4afe
Ăla are niște boabe, nu? Adică, gen niște rotunde care se pun pe cupe. Păi, dacă e așa, trebuie să bagi filtrul între boabă și camo, evident acționând valva și sunt niște calibre. Dacă jocul e prea mare și nu se reglează, trebuie să schimbi așchia cu alta de grosimea dorită. E laborios și trebuie să ai o cantitate considerabilă de așchii. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 zile #24273 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cum se calibrează supapele pe un 7afe sau 4afe
O să încerc asta... dar o să încerc cu token-urile pe care le am deja, sper să găsesc cele 2 token-uri pe care cred că le-am confundat...
mulțumesc foarte mult, kikemec.