Căutare MDM

Buletin

Ulei în rezervorul de apă pentru VW Golf 2003

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #24051 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ulei în rezervorul de apă la VW Golf 2003

jonasalgadoc a scris:

jonasalgadoc a scris: Salut, am o întrebare. Au refăcut recent chiulasa?
Nu este cea care vine cu răcitor de ulei?

Pentru că ar fi cel mai elementar lucru să schimb asta, din moment ce este singurul loc unde uleiul are mai multă presiune decât apa, de aceea nu ai apă în ulei și ai ulei în apă, salutări.

Ahhh, și dacă au făcut chiulasă, ai grijă la garnitură, asigură-te că e doar cea originală. Sunt niște alternative care sunt un dezastru, nu etanșează nimic. E una din acele garnituri de metal și cauciuc, nu? ;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #24053 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ulei în rezervorul de apă la VW Golf 2003
Dacă ai ulei în rezervorul de lichid de răcire, problema este răcitorul de ulei, care este cutia în care plasezi filtrul de ulei. Aceasta este o problemă foarte frecventă la Jetta și Golf A4, dar dacă ai apă în ulei, problema ar fi garnitura chiulasei.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #24072 prin manual-mecanic
Corect, există practic doi factori: răcitorul de ulei sau schimbătorul de căldură, iar al doilea este garnitura chiulasei. La modelele cu răcitor, acesta este primul lucru de verificat. Este simplu: deconectați furtunurile răcitorului și faceți o punte la motor, puneți apă curată și vedeți dacă problema reapare. Dacă se întâmplă, este garnitura, dacă nu, este răcitorul și gata. Este aceeași problemă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #24190 prin manual-mecanic
Salut tuturor,
datorită comentariilor și sfaturilor voastre, am reușit să-mi repar mașina cu succes. Experiența voastră a fost foarte utilă; aveți instrumente de diagnosticare excelente.
Cu cele mai bune urări și vă mulțumesc încă o dată.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #24199 prin manual-mecanic
Nu sunt sigur dacă am înțeles corect întrebarea ta, dar dacă am înțeles-o, problema ta este cu radiatorul dacă este automat. Dacă nu am înțeles-o, atunci sunt de acord cu colegii mei. Salutări tuturor.