Căutare MDM

Buletin

cereți comutatoare decexplorer 92

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23842 prin manual-mecanic
Bună ziua, am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Am un Explorer din '92 și nu știu cum să scot contactul pentru a-l schimba cu unul nou. Are și alte comutatoare care au orificiu pentru a scoate încuietoarea, dar acesta nu are. Vă mulțumesc foarte mult pentru atenție.
Atenție: Spoiler!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23867 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Întrebare despre comutatoarele DecExplorer 92
Nu sunt sigur la ce te referi, dar dacă este placa de aprindere și nu este detașabilă, atunci ar trebui să o înlocuiești complet. Totuși, ar fi util dacă ne-ai putea spune de ce vrei să o schimbi sau ce problemă are camionul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25505 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Întrebare despre comutatoarele DecExplorer 92
Mulțumesc pentru răspuns. Nu am mai putut accesa internetul de la ultima vizită până astăzi. Problema mea este că întrerupătorul se deschide cu orice cheie, chiar și cu o șurubelniță. De aceea vreau să-l înlocuiesc cu un întrerupător nou, dar nu știu cum să-l scot. Nu găsesc încuietoarea care îl ține. Alte modele Ford au o gaură unde o înțepi cu un cui și întrerupătorul iese complet, dar nu pot cu cel de pe Explorer.