Căutare MDM

Buletin

Kilometraj Peugeot 306 SW Break 2001????

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23772 prin manual-mecanic
Kilometraj Peugeot 306 SW Break 2001???? Publicat de manual-mecanica
B) Bună ziua, am cumpărat un Peugeot 306 Estate SW din 2001 în Mexic și singura problemă este că afișajul kilometrajului nu se aprinde. Deși este vizibil în timpul zilei și funcționează perfect. De fapt, este aproape nou, cu 18.500 km originali, are 10 ani și nu a fost aproape niciodată folosit de singurul proprietar. Aș dori să știu dacă această problemă se datorează unei defecțiuni a afișajului, cum ar fi o deconectare de la sursa de alimentare electrică/electronică sau dacă s-a stricat un bec sau ceva de genul? Vă rog să mă ajutați să știu ce să fac, deoarece nu sunt deloc familiarizat cu marca Peugeot, iar reprezentanța nu oferă acest tip de service.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23774 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Kilometraj Peugeot 306 SW Break 2001????
Salut, nu sunt sigur pentru că nu am întâlnit încă problema asta, dar restul luminilor de pe bord se aprind? Dacă nu se aprinde niciuna, ar putea fi potențiometrul pe care îl are pentru intensitatea luminilor de pe bord, dar dacă se aprinde totul în afară de asta, nu știu ce să-ți spun pentru că dacă este un afișaj digital, nu sunt sigur în privința becurilor pentru că marea majoritate a acelor afișaje au lumina mică cu ecranul de cuarț și va trebui să schimbi totul...

Sper că te ajută...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23781 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Kilometraj Peugeot 306 SW Break 2001????
Dacă informațiile de pe afișaj sunt vizibile (când lumina soarelui o permite), trebuie doar să schimbați becul din panou, care îl luminează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23801 prin manual-mecanic
Mulțumesc Miguel Murcia, se pare că, conform unui alt coleg de forum (Chimguy), din moment ce se vede la lumina zilei, trebuie doar să schimbi becul din spatele afișajului. O să verific mai sigur cu manualul de service pe care l-am descărcat de pe site-ul nostru, deși nu este pentru modelul din 2001 și sper să nu fie laborios.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23802 prin manual-mecanic
Mulțumesc chimguy, o să-l verific conform manualului pe care l-am descărcat de pe site-ul nostru pentru 306, chiar dacă este pentru modelul din 1995. Dacă ai manualul pentru modelul din 2001, aș aprecia dacă l-ai încărca și mi-ai spune. Mulțumesc foarte mult.