Căutare MDM

Buletin

Problemă cu furgoneta Ford Econoline 1500

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23720 prin manual-mecanic
Problemă cu Ford Econoline Van 1500 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor de pe forum. Ei bine, vedeți voi, am un Ford Econoline din '98 cutie automată, model 1500 dubă. Problema este că merge bine, dar când opresc la semafor sau dacă este trafic și stau oprit mult timp, parcă vrea să se oprească. Dacă îl țin în mers, dar dacă îl aduc înapoi în punctul mort, rămâne normal. Ce ar putea fi? Am schimbat deja bujiile și firele, am făcut un service complet de reglare, antigel, ulei și toate cele. Ar putea fi vreo problemă la transmisie sau ceva de genul ăsta? Vă rog să mă ajutați. :nesigur:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23740 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu Ford Econoline Van 1500
Problema este că sub sarcină turațiile scad. Soluția este să creșteți puțin turațiile, dar în punctul mort rămân prea mari. Verificați regulatorul de mers în gol. Acest lucru se întâmplă de obicei la vehiculele automate în timp.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23746 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu Ford Econoline Van 1500
Unde se află acest regulator și ce se face în ceea ce privește întreținerea lui? Este necesar să cumpăr ceva?
De asemenea, ceea ce am vrut să vă spun este că, chiar dacă nu este încărcat, provoacă această defecțiune. Cu respect.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23777 prin manual-mecanic
Nu prietene, când vorbesc despre sarcină mă refer la greutatea pe care o pune motorul pe el, nu că e încărcat camionul, acest regulator e lângă galeria de admisie sau în el are un conector cu doi pini, se scoate și se curăță cu grijă cu Duco sau cu vreun degresant, încearcă, nu ai nimic de pierdut și e foarte ușor de făcut, dacă vrei, pune regulator de ralanti Google pentru Ford Ecolain și mergi pe imagini ca să-l cunoști și să-l recunoști în vehiculul tău.