Căutare MDM

Buletin

Frâne Nissan Patrol Y60

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23636 prin manual-mecanic
Frâne Nissan Patrol Y60 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am probleme cu frânele. Am coborât niște caneluri pe discuri și am schimbat plăcuțele de frână și pompa principală. Acum mașina frânează când apăs pedala până la capăt. Înainte, frâna bine când o apăsam până la jumătate.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23648 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Frâne Nissan Patrol Y60
Ce este o adâncitură, o rectificare, o rotire?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23657 prin manual-mecanic
Din ce spui, înclin spre varianta că sistemul de frânare nu are suficientă aerisire; trebuie să îl aerisești corespunzător.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23658 prin manual-mecanic
Sistemul principal de frânare este pompa sau nu?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23675 prin manual-mecanic
Dacă prin master te referi la MasterVac (în țara mea îi spun cervo freno sau hidrobac) s-ar putea să fie nevoie să reglezi știftul care împinge pompa centrală. Dar dacă te referi la pompa centrală, s-ar putea să nu fi aerisit sistemul cum trebuie. Există sisteme care au robinete de aerisire în diverse părți ale sistemului, în paravanul de protecție, în unele pompe sau într-o pompă mică care are o pârghie și un arc atașat la coroană (diferențial) în spate (nu știu cum se numește aceasta). Celălalt lucru pe care îl poți verifica dacă nu ai asamblat frânele singur este dacă etrierele sau clemele frânelor față nu au fost schimbate. Mi s-a întâmplat să fi fost schimbate și să nu fie fixate în lateral, iar robinetul de aerisire să fie jos și să nu ridice niciodată pedala pentru că aerul rămâne sus.