Căutare MDM

Buletin

Cutie de viteze Mazda Protege 1998

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23610 prin manual-mecanic
Cutie de viteze Mazda Protege 1998 Publicat de manual-mecanica
Am un Mazda Protege din 1998 cu transmisie automată în 4 trepte. Recent am făcut o revizie completă (master kit) și am înlocuit și pompa de ulei. Problema pe care o am este că atunci când schimbă dintr-o treaptă în alta, o face brusc (se simte șocul) și nu știu unde ar putea fi problema. Dacă cineva mă poate ajuta, ar fi foarte apreciat!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23612 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cutie de viteze Mazda Protege 1998
Nu știu dacă ai scanat deja, pentru că dacă nu are coduri de eroare, este puțin mai dificil de diagnosticat fără a testa vehiculul. Schimbările bruște ale vitezelor apar din mai multe motive: presiune ridicată în conductă, un senzor de viteză defect sau nicio semnal de la senzorul de viteză de intrare sau ieșire al transmisiei. Dacă schimbările sunt la viteza corectă și schimbările sunt bruște, problema ar putea fi presiunea în conductă. Trebuie să efectuați teste de presiune în transmisie și să obțineți datele din manual. De asemenea, asigurați-vă că nu există prea mult joc atunci când asamblați pachetele de discuri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.