Căutare MDM

Buletin

prea multă injecție de benzină

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23574 prin manual-mecanic
Prea multă injecție de combustibil Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am o problemă cu un Ford Explorer din 1999 cu motor 4.0 SOHC. Consumă prea multă benzină și contaminează uleiul de motor. Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23583 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Prea multă injecție de combustibil
Dacă uleiul tău este contaminat cu combustibil, cel mai probabil unul dintre injectoare va rămâne deschis tot timpul, acest lucru nu este foarte bine, mi s-a întâmplat și mie cu un Nissan și pentru că nu am văzut la timp o bielă îndoită, așa că îți recomand să o verifici, să demontezi injectoarele și să le trimiți să verifice etanșeitatea, pulverizarea și curgerea, apoi să verifici dacă urina nu este zgâriată sau strivită, când le montezi, pune vaselină sau unsoare pe ele ca să nu se taie sau să se zgârie și să ne spui cum merge.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23590 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Prea multă injecție de combustibil
Mulțumesc mult pentru sfat.
Injectoarele au fost scoase de pe rampe și le-am dus la un loc specializat, le-au presat, le-au verificat și nu curg, mi-au spus că sunt în regulă.
Problema este că rampele transportă multă presiune a combustibilului. Am schimbat și regulatorul de presiune a combustibilului pe care îl are pompa și acum că au verificat cu scanerul, MAF-ul iese deteriorat. Nu am cumpărat MAF-ul și imediat ce schimb uleiul îl contaminează imediat și îl lasă diluat fără vâscozitate și foarte negru. Mulțumesc pentru sfat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23619 prin manual-mecanic
Prietene, dacă sunt injectoare care se încarcă din lateral și nu de sus, verifică dacă nu trece combustibil în camerele de ardere când injectoarele sunt închise. Murdăria este foarte importantă la acest tip de injectoare, deoarece nu mai etanșează. Acum, dacă problema este presiunea ridicată în rampă, încearcă să verifici dacă nu există obstrucții în conducta de sosire la rampă, deoarece ai schimbat regulatorul de presiune. Dacă acesta nu funcționează, schimbă pompa de combustibil, iar dacă nimic nu funcționează, pune o nouă conductă de retur. Mult succes și anunță-ne. Senzorul MAF afectează doar numărul de aer calculat. Dacă este incorect, amestecul este bogat sau sărac, dar nu știu dacă contaminează uleiul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23629 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, Kikemec. O să schimb inelele de etanșare. După cum mi-ai spus, pompa de combustibil a fost testată și are 80 de livre de presiune. Îngrijorător, în afară de excesul de fum, este cum ajunge benzina la ulei. Întrebare: Au vreo legătură senzorii TPS, MAF și EGR cu tensiunea injectoarelor? De ce nu trimit exact același jet? E ca și cum ar fi fost lăsate deschise tot timpul? Mulțumesc, Kikemec.