Căutare MDM

Buletin

PROBLEME CU FRÂNA LA XSARA PICASSO

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23548 prin manual-mecanic
PROBLEME LA FRÂNE XSARA PICASSO Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sunt nou aici, dar sper să mă pun la curent cât mai curând posibil. Acestea fiind spuse, mă întreb dacă cineva mi-ar putea spune de ce uneori, când frânez la Xsara Picasso HDi 2.0-ul meu, pedala ajunge până la podea și trebuie să o eliberez rapid și apoi să apăs din nou tare. Au verificat și au aerisit circuitul de două ori, au strâns tamburele spate și au schimbat discurile și plăcuțele față, dar tot nu s-a putut. Mi-au spus că scapă de sub control și că nu mă mai pot ajuta și că ar trebui să merg la un service oficial. Și, după cum înțelegeți cu toții, nu sunt momente să dau o avere, chiar dacă cineva de aici m-ar putea ajuta. Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23551 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME CU FRÂNA XSARA PICASSO
Acest tip de problemă, în special, este mai frecventă decât problema pompei de frână, deoarece este un cilindru cu dublă acțiune, cu niște rate în interior care sunt cauciucuri responsabile pentru împingerea cilindrului. Uneori se zgârie intern sau cauciucul se deteriorează. Acest lucru apare ca o înnegrire a lichidului de frână. Ei bine, aceste zgârieturi fac ca lichidul să se întoarcă. Când apeși pedala, presiunea scapă și, evident, pedala coboară și trebuie să o pompezi, dar totul indică probleme cu pompa. Mult succes și spune-ne cum merge.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23596 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME CU FRÂNA XSARA PICASSO
Salut prietene, așa cum mi-a explicat prietenul meu, Kikemec, defectul este la pompa de frână. Repar-o sau înlocuiește-o cât mai curând posibil pentru siguranța ta și a celorlalți șoferi. Cu stimă. :)