Căutare MDM

Buletin

ALTERNATOR GRAND CHEROOKE 2005

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23529 prin manual-mecanic
ALTERNATOR GRAND CHEROOKE 2005 Publicat de manual-mecanica
SALUT TUTUROR: AS VREA SĂ MĂ AJUTAȚI CU O MICĂ PROBLEMĂ PE CARE O AM CU ALTERNATORUL DE LA GRAND CHEROKEE-UL MEU DIN 2005. SE ÎNTÂMPLĂ CA UN CLIENT SĂ NE ADUCĂ CAMIONETA PENTRU CĂ ALTERNATORUL SE PRESUPUNEA NU SE ÎNCĂRCA, IAR BATERIA A FOST SCHIMBATĂ ÎN OCTOMBRIE ANULUI TRECUT (2010). BATERIA ESTE DOAR DESCĂRCATĂ ȘI ALTERNATORUL A FOST DEMONTAT PENTRU A VEDEA DACĂ PROBLEMA PROVENEA DE ACOLO, S-AU FĂCUT TOATE MODIFICĂRILE NECESARE LA PIESĂ ȘI LA REINSTALAREA PIESEI, ÎMI SPUN CĂ PIESA ARE DOUĂ LINII LA CARE SUNT CONECTATE UNA LA CALCULATOR ȘI CEALTĂ LA ÎNTRERUPĂTORUL DE ALIMENTARE SAU DE APRINDERE, LINIA ÎNTRERUPĂTORULUI ÎMI SPUNE CĂ ESTE ÎN BUNĂ, DAR CEALTĂ ESTE CEA CARE NU RĂSPUNDE, AȘA CĂ SE APRINDE INDICATORUL BATERIE DE PE BORD ȘI NU SOSEȘTE SEMNALUL, AȘA CREDEM CĂ TREBUIE SĂ VERIFICĂM LINIA CARE MERGE DE LA ALTERNATOR LA CALCULATOR ȘI ACEA LINIE ESTE CONECTATĂ PRINTR-UN REGULATOR. Se pare că camionul a fost alimentat anterior în marșarier, deci credem că acest lucru a afectat computerul. Este adevărat? Vă rog să mă ajutați sau ce îmi sugerați să fac?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni - Acum 14 ani și 3 luni #23530 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: ALTERNATOR GRAND CHEROOKE 2005
Uite, prietene... îți sugerez să faci următoarele: Atașez schema pentru Grand Cherokee Limited din 2005 și să verifici dacă circuitul este exact conform specificațiilor (verifică dacă există continuitate și dacă nu există scurtcircuite). Dacă da, și totul este în regulă, atunci ar putea fi ceva în neregulă cu computerul. De asemenea, pe baza a ceea ce spui despre conexiunea incorectă, nu am nicio îndoială că o componentă este defectă. Sper că te ajută, prietene. P.S. Dacă nu este pe diagramă, spune-mi doar despre ce vehicul este vorba și îți voi trimite cea corectă.

Ultima editare: acum 14 ani și 3 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.