Căutare MDM

Buletin

Cutie de viteze.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23479 prin manual-mecanic
Cutie de viteze. Publicat de manual-mecanica
Salut, sunt destul de îngrijorat. Am un Golf Seria 3 cu destul de mulți kilometri parcurși. Acum câteva zile am observat că vitezele nu intră cum trebuie, am probleme cu prima și a doua viteză. Nu face niciun zgomot și nu zgârie, dar trebuie să mă joc cu mișcările ca să intre... Mi s-a întâmplat ceva similar acum ceva timp cu prima viteză și s-a dovedit a fi un fel de bielă, sau cel puțin așa mi-a spus tipul de la service, că nimic important nu se potrivea cum trebuie. Luna trecută a trebuit să schimb pompa principală a ambreiajului pentru aproape 200 de euro, iar acum asta... dacă cineva îmi poate spune ce ar putea fi, aș aprecia. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23500 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cutie de viteze.
Spui că problema nu este ambreiajul, ci selectorul de viteze? Dacă da, ar trebui să verifici legătura. Uneori se îndoaie și e greu să cuplezi treapta de viteză, dar e cam ciudat că se îndoaie pur și simplu fără motiv. Există întotdeauna un motiv, și e forțat sau ceva de genul ăsta. În plus, vorbești despre treapta întâi și a doua. Funcționează bine restul treptelor de viteză? Cum poți exclude o problemă cu kitul de ambreiaj, adică discul de ambreiaj și rulmentul axial?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23502 prin manual-mecanic
Salut! Din tot ce ai spus, mi se pare că problema ar fi într-un suport... dar trebuie să-ți spun și că între primul și al doilea există o șaibă de bronz (șaibă de distribuție) care este cea care suferă cel mai mult la utilizarea zilnică la toate mașinile și cred că acolo
este problema. Ascultă-ți mecanicul, spune-i acest răspuns... mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23606 prin manual-mecanic
Bună ziua, mai întâi trebuie să verificați sistemul de selecție a vitezelor și sistemul de împingere a schimbării vitezelor pentru a vedea dacă sunt în stare bună. Posibile deteriorări ale inelelor de bronz ale primei și celei de-a doua viteze.