Căutare MDM

Buletin

Ventilator de aer condiționat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23474 prin manual-mecanic
VENTILATOR A/C Publicat de manual-mecanica
AM UN MEGANE CLASSIC DIN 2000, VENTILATORUL DE AER CONDIȚIONAT FUNCȚIONEAZĂ DOAR ÎN VITEZA A PATRA.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23482 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: VENTILATOR A/C
Nu sunt familiarizat cu acea mașină anume, dar aproape sigur rezistențele sunt cele care reglează viteza, acestea fiind de obicei amplasate lângă orificiul de evacuare al ventilatorului (deoarece se încălzesc). Când sunt întrerupte, rămâne doar viteza maximă, deoarece este curent continuu. Funcționează cu tensiunea bateriei.
Dacă scoți rezistențele, s-ar putea să le poți lipi.
Cu stimă,
Oracior

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23494 prin manual-mecanic
schimbați rezistența

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23497 prin manual-mecanic
E adevărat ce-ți spun. Ventilatoarele de aer condiționat au de obicei o rezistență cu 2 sau 3 fire, astfel încât un comutator în 2 sau 3 trepte poate selecta viteza. Verifică asta. Deși eu de obicei mă duc direct la PC și mă uit la schema electrică de pe Mitchell. În felul acesta, voi avea în minte punctele pe care trebuie să le verific cu atenție. Cu stimă.