Căutare MDM

Buletin

Identificați firele de semnalizare pentru alarme

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23452 prin manual-mecanic
de semnalizare pentru alarme
Salut prieteni, vreau să pun o alarmă pe mașină și trebuie să știu care sunt firele pentru semnalizatoare, deoarece nu am reușit să le localizez. Același lucru mi se întâmplă și cu închiderea centralizată. Dacă îmi puteți lăsa o schemă electrică, v-aș fi recunoscător, sau doar informațiile exacte despre firele de conectare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23455 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Identificarea firelor de semnalizare pentru alarme
Depinde de mașină, dar pentru a fi mai ușor, ia testerul de curent, conectează-l la masă și caută ramificația manetelor de fază scurtă. După ce l-ai activat, plasează testerul pe fiecare fir din ramificație și îl vei găsi pe cel care clipește odată cu testerul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23469 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Identificarea firelor de semnalizare pentru alarme
E adevărat, e cea mai bună metodă, din moment ce nici măcar nu menționezi ce mașină deții, dar de obicei se instalează testând cablurile cu o lampă de testare, deoarece e foarte dificil să-ți spui care cablu este care după codul culorii.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23504 prin manual-mecanic
Îmi pare rău pentru lipsa de informații, mașina mea este un Peugeot 207. Problema e că atunci când demontez partea de jos a volanului, obțin doar 4 conexiuni cu mai multe cabluri fiecare și niciunul dintre acele cabluri nu corespunde semnalizatoarelor. Cred că până la urmă va trebui să deschid sistemul de manete ale semnalizatoarelor, dar cum nu-mi place să mă joc prea mult, am vrut să știu dacă aș putea să-l scot de la partea cu pușca. Mulțumesc pentru răspuns.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23505 prin manual-mecanic
Aș vrea să identific și firele de la închiderea centralizată, pentru că le-am pus în butonul central și nu funcționează prea bine. Modulul de închidere centralizată este în ușă, dar are cinci fire galbene și verzi care ies, toate la fel. Aș aprecia.