Căutare MDM

Buletin

Sistem de ambreiaj Peugeot 605

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23402 prin manual-mecanic
Sistem de ambreiaj Peugeot 605 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua: Am un 605 SVI 3.0 din '96 și s-a rupt ambreiajul. Se pare că pedala merge până la capăt și nu mai funcționează. Am dus-o la mecanic și nu a apăsat cheia; a demontat tot ansamblul pedalei, dar nimic. Spune că problema este în cilindru, dar sincer nu știu dacă să-l cred... Piesele de schimb nu sunt din belșug, și nici mâna de lucru calificată. Dacă cineva mă poate sfătui cu ceva, aș fi mai mult decât recunoscător. Cu cele mai bune gânduri, Jose.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23418 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Sistemul de ambreiaj Peugeot 605
Jose, modelul ăsta vine cu sistem de ambreiaj hidraulic, dacă se defectează cilindrul sau pompa, pedala se blochează jos și nu se mai întoarce, dar mai întâi verifică dacă are lichid, dacă nu este, ar trebui să vezi unde curge, eu de obicei schimb ambele lucruri în același timp, deoarece dacă pui o componentă nouă să funcționeze cu una veche, cel mai probabil cea veche se va strica și e o pacoste să te întorci la mecanic, haha, mult noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23435 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Sistemul de ambreiaj Peugeot 605
Mulțumesc foarte mult, Kikemec! Informațiile pe care mi le-ai oferit sunt foarte utile. Sper să găsesc mecanicul potrivit și să rezolv problema. Cu cele mai bune gânduri, Jose.