Căutare MDM

Buletin

Verificați martorul luminos la un Chevrolet S10 din 1998

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23380 prin manual-mecanic
Prieteni, aș aprecia foarte mult ajutorul vostru. Am o camionetă Chevrolet S10 americană din 1998 (mecanică) și acum o lună s-a aprins martorul de verificare de pe bord. Am scos borna negativă de la baterie și nu s-a stins. Am făcut o scanare și a arătat codul de eroare TCM. Conform mecanicului, era un senzor al arborelui cu came. S-a uitat la el și era bun; cel care era defect era senzorul de oxigen. L-am schimbat, dar martorul de verificare nu s-a stins. Cu ce corespunde codul de eroare TCM? Ce va cauza aprinderea martorului? Cum îl sting?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23382 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Martorul luminos de verificare la un Chevrolet S10 din 1998
Bună dimineața.
În ceea ce privește problema ta, sunt de acord că este un cod TCM, dar când arată un astfel de cod, este din cauza transmisiei și nu a motorului? Totuși, scanerul nu arată niciun număr? Este într-adevăr foarte rar, mai ales dacă mecanicul tău începe să schimbe senzorii. Dar aș aprecia dacă ai avea mai multe informații pentru a vedea ce se poate face.
Cu stimă, Wilbert.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23410 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Martorul luminos de verificare la un Chevrolet S10 din 1998
Este adevărat că TCM este un cod de eroare al transmisiei care apare și la unele vehicule ca un cod care indică faptul că bateria a fost deconectată recent. Ar fi important să ne spuneți ce defecțiune are S 10-ul dumneavoastră înainte de a continua, deoarece uneori codurile nu sunt foarte exacte.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23419 prin manual-mecanic
Nu am probleme majore cu camioneta, în afară de martorul luminos de verificare constant și enervant.
Am observat doar că este puțin mai eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil, ca să spun așa. Consumul de combustibil este de 7 km/l (oraș), motorul de 2,2 litri funcționează cu 95% benzină, iar întreținerea și service-ul sunt ok.
Vă mulțumesc pentru comentarii și ajutorul valoros.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23422 prin manual-mecanic
A consumat mai mult combustibil de când ai înlocuit senzorul de oxigen? Sau înainte?