Căutare MDM

Buletin

Opel Vectra A 2.0 i 20 NE motor, 1991, aer condiționat pe benzină

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23378 prin manual-mecanic
Bună ziua tuturor. În primul rând, vă mulțumesc că ați citit postarea mea. Sper să găsesc ajutor profesional.
Vectra mea a venit din fabrică cu un gaz în circuitul de aer condiționat. Cred că era R12, care nu se mai produce și nu se mai găsește. Ar fi foarte scump să instalez dispozitivele necesare pentru a instala noul gaz. Mi-au cerut 200 € în Valencia și cred că este cam exagerat.
Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23407 prin manual-mecanic
Nu sunt complet sigur în privința Freonului 12 pe care îl foloseau vehiculele înainte, dar nu cred că sunt necesare modificări, doar benzina. Sunt aproape sigur de asta. Nu cred că benzina folosită în circuit are o influență majoră, pentru că aici, în Chile, Freonul 12 era interzis și obișnuiau să le umple cu o altă benzină fără a face nicio modificare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23427 prin manual-mecanic
Bună ziua, Kikemec. Din răspunsul dumneavoastră am înțeles că locuiți în frumosul Chile. V-aș fi recunoscător dacă mi-ați putea oferi informații mai specifice, întrebând cum procedează, ca să pot argumenta aici, în Spania, cunoscând tipul de gaz pe care îl folosesc. Aici oferă opțiunea R134, dar necesită schimbarea tuturor inelelor O ale circuitului, a racordurilor de umplere și a uleiului de compresor. Din acest motiv, cer 200 de euro, ceea ce încă mi se pare o sumă exorbitantă.
Vă mulțumesc pentru răspunsul prompt și vă mulțumesc cu cele mai bune gânduri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23462 prin manual-mecanic
De îndată ce aflu, te voi anunța. Mă voi consulta cu niște colegi dedicați subiectului, ca să putem lămuri îndoiala.