Căutare MDM

Buletin

Frâna este acționată puternic în timpul mersului pe PEUGEOT PARTNER

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23311 prin manual-mecanic
Salut tuturor, problema mea este că atunci când conduc și frânez de prea multe ori la rând într-un timp atât de scurt, frânele devin dure și plăcuțele par să patineze (aceeași senzație ca atunci când un vehicul este condus cu motorul oprit din cauza unei panici). Am verificat dacă există scurgeri și nu sunt nicăieri. Aș vrea să știu dacă i s-a întâmplat cuiva așa ceva sau are experiență cu ce s-ar putea întâmpla. Îmi spun că ar putea fi servomotorul sau pompele de frână, dar habar n-am. Sunt suficiente plăcuțe cât să nu le schimb timp de 6 luni...

mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23312 prin manual-mecanic
Bună ziua.
Oprind motorul și aștept câteva secunde, mențin presiunea înainte de frânare? Dacă nu, ar putea fi o scurgere de aer în servofrână?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23314 prin manual-mecanic
PENTRU MINE ESTE O PROBLEMĂ ȘI CU SERVOFRÂNA SAU CU SERVOFRÂNA. ESTE POSIBIL CA DIAFRAGMELE SĂ FIE POROASE, DE ACEASTA APARE OBOSEALA LA FRÂNAREA DE MAI MULTE ORI LA RÂND, DEȘI NU AR FI RĂU SĂ VERIFICAȚI FURTUNUL ȘI ROBINETUL DE VID. CU CELE

MAI BUNE RELE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23316 prin manual-mecanic
Dacă nu pierzi forța pe pedala de frână și se simte doar înțepenită, cel mai probabil este vorba de servofrână sau de booster. Dacă pierzi forța și pedala se simte înțepenită, ai grijă, ar putea fi pompa de frână și cilindrii roților. Acestea ocupă inele de cauciuc, ca și conurile de cauciuc. Uneori acestea se rup și frâna pierde forța, dar nu se simte înțepenită, se simte mai ușoară din cauza pierderii de presiune pe această parte.

Pe baza a ceea ce spui, cel mai probabil este vorba de servofrână. Verifică toate conexiunile de admisie a aerului din vacuum al motorului pentru scurgeri și conexiuni corecte. Dacă asta nu rezolvă problema, înlocuiește pur și simplu servofrâna.;)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23331 prin manual-mecanic
E mai mult decât spun, dar e un servo, e limpede ca apa, vezi dacă nu auzi un fel de fluierat în pedală,