Căutare MDM

Buletin

Descrierea codurilor de diagnosticare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23281 prin manual-mecanic
Descrierea codurilor de diagnosticare Publicată de manual-mecanica
Bună ziua. În primul rând, vreau să vă mulțumesc că mi-ați permis să fiu din nou prezent pe acest forum, deoarece sunt nou și nu am folosit niciodată acest instrument până când a apărut această oportunitate.

Studiez ingineria auto, iar profesorul tocmai ne-a dat un tabel pentru a recunoaște codurile de calculator ECM din fiecare vehicul. Din acest motiv, sunt curios. Din cauza unor probleme legate de brevete, știu că toate ordinele codurilor pot fi modificate în funcție de marcă, în special în domeniul computerelor și transmisiilor hidraulice. Aș dori să știu cât de fezabil și eficient este să utilizez acest tabel în viața reală sau este doar o altă bucată de orez pe care profesorii o împart în sălile de clasă.

Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23296 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Descrierea codului de diagnosticare
Salut Lalo,

aceste liste sunt de mare ajutor pentru diagnosticarea defecțiunilor din diverse sisteme auto, deoarece oferă îndrumări de bază legate de defecțiunile pe care le poate întâmpina un sistem controlat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23302 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Descrierea codului de diagnosticare
Codurile au fost standardizate odată cu a doua generație de computere de bord, OBD II, astfel încât nu pot ascunde legal informații de proprietarii de vehicule sau să-i oblige să-și ducă vehiculul la un dealer pentru reparații. Tabelul este util, dar atenție; este doar un ghid. În plus, la modelele mai noi, nu puteți obține coduri de la computer fără un scaner. Deci, tabelul este de puțin folos; sunt aceleași tabele pe care le găsiți în AutoData. De exemplu, un cod P0300 indică un curent de scurgere într-un cilindru, iar acest lucru se va aplica tuturor modelelor.