Căutare MDM

Buletin

PROBLEME ESP/BAS/ABS C240

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23101 prin manual-mecanic
PROBLEME ESP/BAS/ABS C240 ​​Publicat de manual-mecanica
AM O PROBLEMĂ CU ESP-UL LA MB C240 ​​ANUL 2001. PIESA ESTE UNITATEA DE CONTROL NR. A2035451732, DAR NU GĂSESC PIESA DE SCHIMB ȘI VREAU SĂ ȘTIU DACĂ O POT SCHIMBA CU O ALTĂ UNITATE SAU PIESĂ CU ALT NUMĂR....NUMĂRUL MEU DE VIN ESTE: WDBRF61J21FO71200

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23141 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME ESP/BAS/ABS la C240
În general, Mercedes este compatibil doar cu Mercedes, dacă nu sunt rele, prietene, cel mai bine este să pui ce corespunde în aceste vehicule.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25482 prin manual-mecanic
Mulțumesc kikemec pentru răspuns și îți spun că am primit piesa pe care o adusesem din SUA cu 1800 USD. Și lucrul amuzant este că atunci când am adus cutia sigilată de la Mercedes-ul din fabrică, care avea descrierea A2035451732; când am deschis pachetul înăuntru era piesa A2035451632, am explodat plângându-mă sursei care a primit răspunsul că este piesa care înlocuiește comanda mea și că mai multe piese de la modelele anterioare sunt înlocuite cu altele noi... deci dacă cineva are o problemă similară cu a mea cu acea piesă, știe că are o soluție... acum vehiculul funcționează perfect.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25853 prin manual-mecanic
Ronal, am aceeași problemă cu ESP-ul. Îmi poți da detalii despre locul în care ai achiziționat unitatea din SUA?

Mulțumesc.